Wortels in wijn

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 879 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Schrap de wortels en kook ze in een pan met een beetje water en zout 8 minuten
  2. Spoel ze af onder de koude kraan en snijdt ze in dunne plakken
  3. Maak de ui schoon en snipper deze
  4. Maak het eekhoorntjesbrood schoon en snijdt het in plakjes
  5. Bak in een pan de spekblokjes uit, voeg de ui toe en bak deze even mee
  6. Voeg dan het eekhoorntjesbrood en de wortels toe en giet de wijn erdoor
  7. Laat de groenten 15 minuten zachtjes koken
  8. Breng het gerecht op smaak met peper, zout en suiker en strooi er de peterselie over
  9. Lekker met gehaktballetjes en een salade

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha