Zuurkoolschotel met Banaan en Kaas

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 752 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de prei schoon, snijd hem in stukjes, was ze en laat ze uitlekken
  2. Snijd de kaas in blokjes
  3. Pel de bananen, snijd ze in plakjes en besprenkel ze met citroensap
  4. Verhit de boter in een pan en bak hierin even de prei
  5. Voeg de zuurkool toe en laat deze even mee bakken
  6. Voeg de wijn toe, leg een deksel op de pan en laat de zuurkool 20 minuten zachtjes stoven
  7. Roer dan de zure room er goed doorheen en laat dan de kaasblokjes in de zuurkool smelten
  8. Voeg de bananenplakjes toe en laat de zuurkool goed warm worden
  9. Lekker met aardappelpuree, waar kleine stukjes rode paprika door geroerd is

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha