marokkaanse stoofpot met rijst

vegetarisch
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 30 minuten
  • Bekeken: 4223 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olie in een grote hapjespan en fruit de ui
  2. Voeg quorn toe en alle kruiden
  3. Bak alles omscheppend in 5 minuten op hoog vuur
  4. Voeg de in stukjes gesneden wortel en bleekselderij toe
  5. Pers knoflook boven de pan uit en voeg bouillontablet toe
  6. oer de gewassen rijst door en bak even mee
  7. Blus af met het water
  8. Zet deksel op de pan en laat op laag vuur stoven totdat rijst gaar is
  9. Kijk tussendoor of er nog wat water bij moet
  10. Voeg na 20 minuten de (bevroren) erwtjes toe en laat geheel nog 5 minuten doorstoven

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha