Aardappeltoastjes met tapenade

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1788 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Voor de tapenade: doe olijven, kappertjes, vis, olijfolie, knoflook en tijm in de keukenmachine en breng op smaak met citroensap
  2. Voor de aardappeltoastjes: boen de aardappels schoon en snij in plakken van 1/2 centimeter
  3. Verhit 3 lepels olie in de koekenpan en bak de helft van de aardappels in 10 minuten goudbruin, halverwege keren
  4. Laat uitlekken en bak de andere helft net zo
  5. Beng de aardappels op smaak met zout en peper Bak in dezelfde pan de champignons om en om
  6. Verwarm de oven voor op 150 graden
  7. Bestrijk elk plakje aardappel met tapenade
  8. Leg op de bakplaat en verdeel de champignons erover
  9. Bak 5 minuten in deoven en bestrooi daarna met bieslook

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker14 sep 2007 om 10:33 Reageer

    kippensoep


Reageer zelf op dit recept

kaptcha