Duivelse schol

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1428 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bestrooi de scholfilets met wat peper en zout en besprenkel ze met wat citroensap
  2. Maak de bosuitjes schoon en snijdt ze in reepjes
  3. Pel de knoflookteentje en snijdt ze in dunne plakjes
  4. Was de rode peper, snijdt hem in de lengte doormidden, verwijder de zaadjes
  5. Verhit 2 eetlepels in olie in een pan en bak hierin de scholfilets mooi bruin
  6. Haal dan de vis uit de pan en houd ze warm
  7. Doe de rest van de olie in de pan en fruit hierin de bosuitjes, de knoflook en de rode peper eventjes
  8. Giet de sojasaus en de wijn erbij en laat de saus 5 minuten inkoken
  9. Verdeel de schol over de vis

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha