Filetes de pescado con coco

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1334 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Spoel de visfilets onder de koude kraan af en dep ze droog
  2. Besprenkel ze met limoensap en strooi er zout, peper en oregano over
  3. Laat ze afgedekt een paar uur marineren
  4. Bak de ui, knoflook, tomaat en selderij in de olijfolie
  5. Roer er de kokosmelk, het ananassap en de tomatenpuree door en voeg het laurierblaadje toe
  6. Laat alles 10 minuten sudderen
  7. Bak de snapper in een andere pan
  8. Giet de saus erover en stoof het geheel 5 minuten; draai de vis één keer om
  9. Strooi er peterselie en oregano over en serveer er gekookte rijst bij

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha