Gamba s met gebakken rijst Oosters

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1043 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. De gesnipperde ui met de in plakjes gesneden champignons 2 minuten bakken in 2 lepels olie
  2. De rijst erbij en nog 1 minuutje meebakken
  3. Roer de sambal, het paprikapoeder en de kruidenbouillon erdoor
  4. Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing
  5. Maak de peultjes schoon en kook ze in 3 minuten beetgaar in ruim kokend water
  6. Verhit de rest van de olie in de wok en bak de garnalen en de peultjes 2 minuten
  7. Voeg de kokosmelk en de curry toe en laat het geheel 3 minuten zachtjes sudderen
  8. Roer de peterselie erdoor
  9. De saus eventueel ietsje binden indien nodig

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha