Garithes me feta Gebakken garnalen met feta

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1254 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel de uien en snijd ze in plakken
  2. Schenk kokend water op de tomaten, laat ze even staan en spoel ze dan met koud water af
  3. Pel de tomaten en de knoflook
  4. Hak de tomaten grof en pers de knoflook of snijd ze heel fijn
  5. Was enkele takjes peterselie en snijd ze fijn
  6. Verhit de olie in de braadpan en bak de ui hierin op middelhoge stand lichtbruin
  7. Voeg dan de tomaten, de knoflook, de peterselie, peper en zout toe en roer alles goed door elkaar
  8. Leg de deksel op de pan en laat het groentemengsel 1 uur zachtjes pruttelen
  9. Roer van tijd tot tijd
  10. Verwarm de oven op 220°C en beboter een ovenschaal
  11. Was de garnalen, doe ze in de schaal en schep er het tomatenmengsel over
  12. Verkruimel de kaas boven de saus en zet de schaal 10-15 minuten in het midden van de oven tot de garnalen gaar zijn en de kaas is gesmolten
  13. Was een takje peterselie, breek het steeltje eraf en garneer de schotel met het toefje peterselie

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha