Garnalen in amandelsaus uit argentini

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 988 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng het water en de wijn aan de kook in een sauspan
  2. Voeg de garnalen en St
  3. Jacobsschelpen eraan toe en laat ze 3 minuten met het deksel op de pan sudderen
  4. Giet het water eraf en bewaar 1 kop van het kookvocht
  5. Hak de garnalen en St
  6. Jacobsschelpen fijn op 4 van elk na
  7. Laat het broodkruim 10 minuten in de melk weken
  8. Knijp de melk eruit
  9. Maak de boter heet in een flinke koekenpan
  10. Voeg de uien en paprika toe en bak alles 10 minuten zachtjes op matig vuur, telkens roerend
  11. Voeg het broodkruim en het bewaarde kooknat toe en meng alles goed
  12. Roer er de gehakte garnalen en St
  13. Jacobsschelpen, room, chilipoeder, zout en peper toe
  14. Kook het 10 minuten op een klein pitje en roer regelmatig
  15. Garneer met de eiparten en Parmezaanse kaas
  16. Snijd de bewaarde zeedieren doormidden en leg er een paar bovenop iedere portie

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha