Garnalen met Peterseliesaus op een bedje van spaghetti

vis
  • Portie: 2 personen
  • Kooktijd: 15 minuten
  • Bekeken: 1890 x
  • Reacties: 3 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel en snipper de lente-uitjes
  2. Verhit de boter en bak hierin de lente-uitjes ca
  3. 5 minuten
  4. Voeg de Blue Band Vitesse toe en breng de saus al roerend aan de kook
  5. Laat de saus zonder deksel in ca
  6. 10 minuten iets inkoken
  7. Roer van het vuur af de peterselie en de garnalen erdoor
  8. Breng de saus op smaak met zout, peper, wat citroensap en enkele druppels worcestershire saus
  9. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op het pak
  10. Overige informatie: Geen idee hoeveel kcal enzo erin zitten
  11. De hoeveelheid Blue Band Vitesse hangt van u af
  12. Andere pasta's smaken hier ook goed bij, bijv
  13. macaroni
  14. Geef a
  15. u
  16. b
  17. uw reactie, het recept komt nl van mijn oma, die heerlijk kan koken

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (3)

  • Bezoeker26 apr 2008 om 20:06 Reageer

    Hallo Patrick,Dit recept is overheerlijk, bedank jou maar zeker ook je oma.Groetjes Jenny

  • Bezoeker08 nov 2011 om 20:02 Reageer

    die oma's van tegenwoordig kunnen toch koken he, blijkbaar hun kleinzoon dus ook. Lekker lekker, zeker proberen!!Je moeder

  • Bezoeker01 dec 2011 om 13:49 Reageer

    Ik ga dit recept vandaag maken, dit moet gewoon lekker zijn.groetjes Rita


Reageer zelf op dit recept

kaptcha