Garnalen met broccoli en wortel

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 938 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng water met zout aan de kook, doe er de broccoliroosjes in, blancheer ze 1-2 minuten en doe ze in een vergiet
  2. Spoel direct onder de koude kraan tot ze koud zijn
  3. Verhit de olie in de wok en bak de knoflook en gemberwortel even glazig, zodat de olie gaat geuren
  4. Voeg de garnalen toe, bak ze 1 minuut mee en neem ze met een schuimspaan uit de pan
  5. Vermeng de kippenbouillon met de maïzena, ve-tsin en een mespunt zout
  6. Giet het in de hete wok en roer tot de saus gebonden is
  7. Doe er de reepjes wortel en broccoli in, laat 2 minuten stoven en doe er dan de garnalen door
  8. Laat alles nog even door en door heet worden, maar niet meer koken
  9. Serveer het gerecht direct

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha