Garnalen met erwtjes en abalone roerbak

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 774 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de kip en abalone in zeer kleine stukjes
  2. Sprenkel de maïzena en 1/4 theelepel zout over de kip en wrijf dit in het vlees
  3. Week de paddestoelen 20 minuten in warm water en hak ze ook in zeer kleine stukjes
  4. Verhit 2 eetlepels olie in een pan
  5. Voeg de uien, knoflook en gember toe en roerbak 1 minuut
  6. Voeg de garnalen toe en roerbak nog een minuut
  7. Haal alles uit de pan
  8. Doe de resterende olie in de pan en roerbak de kip en de paddestoelen 1/2 minuut, op een middelhoog vuur
  9. Voeg de erwten toe en zet het vuur op maximum
  10. Roerbak 1 1/2 minuut
  11. Doe de garnalen en de abalone terug in de pan en vermeng ze met de andere ingrediënten
  12. Besprenkel met suiker, wat peper en het resterende zout
  13. Giet er de sherry, de kippenbouillon en het maïzenamengsel bij
  14. Roerbak 1/2 minuut en dien onmiddellijk op

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha