Garnalen pikant warm

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 764 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. De garnalen over de lengte insnijden
  2. Het darmkanaaltje verwijderen en ze onder koud water afspoelen
  3. 1 Theelepel zout, 1/2 theelepel witte peper, de rijstwijn, het aardappelmeel en de sojaolie door elkaar mengen en hiermee de garnalen inwrijven
  4. De pepers opensnijden, de zaadjes verwijderen en in kleine stukjes snijden
  5. In een wok de olie verhitten, de knoflook in de hete olie lichtbruin fruiten, eruit scheppen en de garnalen bakken tot ze verkleuren
  6. Met een schuimspaan de garnalen uit de olie scheppen
  7. De sjalot, wortel, groene paprika en Spaanse pepers in de wok doen en al omscheppend 1 minuut bakken
  8. De garnalen weer toevoegen en nog enkele minuten bakken
  9. De garnalen met de groenten op een schaal scheppen en garneren met komkommer

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha