Garnalen-eicustard

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 845 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Week de shii-take paddestoelen 30 minuten in heet water
  2. Laat ze uitlekken en kerf een kruisje in de hoed
  3. Blancheer de peultjes en snijd ze doormidden
  4. Breng de ingrediënten voor de bouillon aan de kook, laat de bouillon afkoelen en zeef hem
  5. Klop de eieren erdoor en verdeel dit mengsel over 4 hittebestendige kommen
  6. Doe de taugé erin en leg de garnalen zo, dat de staarten te zien zijn
  7. Doe de peulen erbij en leg de paddestoelen erbovenop
  8. Breng in een stoompan water aan de kook, zet de kommen in de stomer of op een rooster boeven het kokende water, leg het deksel op de pan en laat op hoog vuur ± 2 minuten stomen
  9. Temper het vuur en laat de custard in 15 minuten stollen
  10. Om te controleren of de custard gaar is, prikt u een tandenstoker in het midden van de custard
  11. Als die er droog uitkomt, is de custard gaar
  12. Garneer met een stukje gember

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha