Garnalenbuideltjes gefrituurde

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 621 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Hak de garnalen fijn
  2. Snij de bosui in flinterdunne ringetjes
  3. Meng garnalen, bosui, ketumbar, djahé en maïzena en breng op smaak met zout en peper
  4. Klop het ei los in een kopje
  5. Halveer de filloplakjes en klap elk plakje dubbel
  6. Bestrijk met het ei
  7. Leg in het midden 1 lepel garnalenmengsel en vouw het deeg rondom dicht tot een buideltje
  8. Verhit frituurolie tot 175°
  9. Bekleed een vergiet met keukenpapier
  10. Frituur telkens 5-6 buideltjes 4 minuten en laat uitlekken
  11. Direct serveren

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha