Garnalentempura met muntpesto

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 959 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng garnalen, limoensap en 2 lepels sherry
  2. Snij de munt fijn
  3. Doe in de keukenmachine met de pesto en 1 lepel sherry en pureer tot een gladde saus
  4. Verhit de olie tot 160°
  5. Roer de bloem met ¾ dl koud water tot een stevig beslag
  6. Roer zout en peper erdoor
  7. Klop de eiwit stijf en spatel door het beslag
  8. Haal de garnalen één voor één door het beslag en frituur ze in gedeelten krokant en goudbruin
  9. Laat uitlekken op keukenpapier
  10. Verdeel over 4 kommetjes en garneer met de rode koolspruiten, serveer met de muntpasta

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha