Gebakken forel met tomaten-basilicumsaus

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 15 minuten
  • Bekeken: 2510 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Spoel de forellen af onder koud stromend water en dep ze droog
  2. Bestrijk de forellen van binnen en buiten met pesto
  3. Wentel de forellen door de bloem, zodat ze er helemaal mee bedekt zijn
  4. Verhit de boter met de olijfolie in een grote Tefal koekenpan en bak de forellen in ca
  5. 8 minuten (afhankelijk van de dikte van de forellen) rondom bruin en gaar
  6. Meng ondertussen de gezeefde tomaten met 1 eetlepel pesto in een pannetje en verwarm de saus
  7. Roer de crème fraîche of Room Fris er op het laatst doorheen
  8. Serveer de forellen en de saus apart
  9. Lekker met tagliatelle

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha