Gebakken scholfilet met kerstomaatjes

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 777 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe de bloem in een diep bord en meng er paprikapoeder, Italiaanse kruiden, wat peper en zout door
  2. Haal de scholfilets door het bloemmengsel en schud het overtollige bloem eraf
  3. Was de tomaatjes en snijdt ze door midden
  4. Verhit in een pan de olie en bak hierin de scholfilets in ongeveer 10 minuten aan beide kanten mooi bruin en gaar
  5. Haal dan de filets uit de pan, leg ze op een schaal en houdt ze warm
  6. Leg de tomaatjes met het snijvlak in het achter gebleven vet en bak deze in een paar minuten licht bruin
  7. Schep de tomaatjes uit de pan en verdeel ze rondom de vis

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha