Gebakken snoekbaars

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2724 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Wrijf de snoekbaars in met peper en zout en sprenkel er wat citroensap over
  2. Laat dit 15 minuten intrekken
  3. Maak de champignons schoon en snijd deze in plakjes
  4. Maak de ui schoon en snijd deze in ringen
  5. Strooi de bloem op een bord en meng er de geraspte kaas en paprika door
  6. Druk de moten vis aan beide kanten goed in de bloem
  7. Verhit de olie in een pan en bak hierin de vis in ongeveer 20 minuten aan beide kanten goudbruin en gaar
  8. Verhit de boter in een pan en bak hierin de ringen ui goudbruin, schep ze uit de pan en laat ze uitlekken op een stuk keukenpapier
  9. Doe de champignons in de bakboter en bak deze zachtjes 5 minuten
  10. Leg de snoekbaars op een schaal en verdeel er de champignons en uiringen over

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha