Gegrilde victoriabaarsfilet met kruidige couscous

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 15 minuten
  • Bekeken: 3115 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Stap 1: Spoel de victoriabaarsfilets af onder koud water en dep ze goed droog
  2. Pers de citroen uit
  3. Bestrijk de filets met 1 eetlepel citroensap en 2 eetlepels olijfolie en laat ze ca
  4. 5 minuten liggen
  5. Stap 2: Verwarm de grill voor op de hoogste stand
  6. Bekleed een bakplaat met aluminiumfolie
  7. Breng in een pan 3 dl water aan de kook en roer de couscous erdoor
  8. Laat de couscous van het vuur af ca
  9. 3-4 minuten wellen
  10. Pel de ui en snipper hem heel fijn
  11. Snijd de paprika’s in repen
  12. Stap 3: Leg de victoriabaarsfilets met de donkere kant naar boven naast elkaar op de bakplaat en schuif ze ca
  13. 10 cm onder de hete grill
  14. Rooster de filets in ca
  15. 2 minuten lichtbruin en net gaar
  16. Schep 2 eetlepels olijfolie, de gesnipperde ui, de peterselie en munt door de couscous
  17. Voeg zout en peper naar smaak toe
  18. Schep de couscous in het midden op 4 borden
  19. Leg de gegrilde victoriabaarsfilet erop en maak op smaak met peper en zout
  20. Leg de repen paprika rond de couscous

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha