Gestoofde zalmforel met bieslooksaus

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 35 minuten
  • Bekeken: 3828 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C
  2. Vet een ovenschaal in met de helft van de boter
  3. Spoel de stukken zalmforelfilet af en dep ze droog
  4. Leg de vis in de schaal
  5. Schenk de wijn erover
  6. Leg de rest van de boter op de vis en dek de schaal af met een deksel
  7. Zet de schaal midden in de voorverwarmde oven en laat de zalmforel in ca
  8. 15 minuten gaar worden
  9. Schenk het vocht uit de schaal in een steelpannetje
  10. Voeg de visbouillon, de slagroom, de suiker en de mosterd toe en breng de saus aan de kook
  11. Voeg ca
  12. 3 eetlepels allesbinder toe om de saus te binden
  13. Breng de saus op smaak met zout en peper en roer de bieslook erdoor
  14. Serveer de vis in de schaal en geef de saus er apart bij
  15. Lekker met gekookte aardappelen en snijbonen

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha