Gevulde poon

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 982 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijdt de vissen aan een zijde vanaf de buikholte tot aan de staart open, verwijder de graat, maar laat de beide helften aan elkaar
  2. Wrijf de vis in met zout en peper
  3. Pel de ui en het knoflookteentje en snipper deze fijn
  4. Roer in een kom de boter wat zacht en meng er het broodkruim, ui, knoflook, kerriepoeder en 1 eetlepel warm water door
  5. Vul met dit mengsel de ponen en sluit de opening met cocktailprikkers
  6. Vet een ovenschaal in
  7. Bestrijk de gevulde vissen met wat olie en leg ze in de ovenschaal
  8. Zet de schaal 50 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha