Goong tord gemarineerde garnalen in een jasje

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 784 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel de garnalen als dat nog niet is gedaan, laat de staart zitten, verwijder de zwarte darm
  2. Snij apart het wit en het groen van de lente-uien
  3. Snipper knoflook en ui en doe in de blender
  4. Hak de gemberwortel grof en doe in de blender
  5. Hak korianderwortel en sereh grof en doe met de kurkuma, komijn, olie, zout, peper, limoensap en kokosmelk in de blender, draai tot een egale pasta
  6. Marineer de garnalen 30 minuten in de pasta
  7. Laat dan uitlekken en dep droog
  8. Klop de eieren los, zeef de bloem er al kloppend over, roer het water erbij, zout naar smaak en roer tot een soepel samenhangend deeg
  9. Verhit de frituurolie tot die begint te bruisen
  10. Doop de garnalen (houd ze bij de staart) in het deegje, dompel bij de staart in de olie en frituur ze

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha