Grand Entr met gerookte zalm

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 883 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. ZALMRAVIOLI GEVULD MET HEILBOT Zalm dubbelklappen en in ovale vorm bijsnijden
  2. In keukenmachine doen: de overgebleven stukjes zalm, heilbot, mayonaise, slagroom, bieslook, tomatenketchup en citroensap
  3. Pureren
  4. Plakjes zalm openvouwen
  5. Vulling erover verdelen
  6. Plakjes zalm dichtvouwen
  7. Garneren met zalmeitjes en bieslook
  8. ZALMMOUSSE 4 plakjes gerookte zalm in lengte dubbelvouwen
  9. Oprollen
  10. Elk garneren met een theel
  11. slagroom
  12. Zalm pureren
  13. Boter en citroensap erdoor roeren
  14. Op smaak brengen met peper
  15. In spuitzak scheppen
  16. Op elk bord 3 reepjes van 4 cm lengte spuiten
  17. Schuin hierover 3 reepjes spuiten
  18. Garneren met toefje peterselie
  19. PITA-KRUIDENDRIEHOEKJE Bakplaat bekleden met bakpapier
  20. Boven kom 3 sprietjes bieslook, 1 takje peterselie en 1/2 takje selderij zeer fijnknippen
  21. 2 tl
  22. olie erdoor roeren
  23. Oven voorverwarmen op 200 C
  24. 1 pitabroodje met kruiden bestrijken
  25. In oven in 10 min
  26. bakken
  27. In vieren snijden

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha