Groente-zalmrolletjes met soja-gembersaus

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1149 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 150 ?C
  2. Snijd de komkommer, de winterwortel en de rettich in reepjes
  3. Blancheer de wortel, rettich en peultjes ? 1 minuut in kokend water en spoel de groenten koud af
  4. Blancheer 4 preibladeren en spoel ze koud af
  5. Verwarm de tortilla's ? 5 minuten in de oven
  6. Halveer de plakken zalm en snijd de worteltjes van de raapsteeltjes
  7. Snijd de tortilla's doormidden, leg de zalm erop en verdeel er de groenten over
  8. Rol de tortilla's op en bind ze dicht met een preilintje
  9. Vermeng voor de dip de sojasaus, suiker, gember, peper en zout
  10. Dip de rolletjes hierin

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha