In de oven gestoofde vis met paprika en tomaten

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 4354 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Besprenkel de kabeljauwfilet met het citroensap en bestrooi de vis met wat zout en peper
  2. Verhit de boter in een pan en fruit hierin de kleingesneden ui 3 minuten
  3. Voeg de stukjes tomaat toe en fruit alles onder regelmatig omscheppen ± 10 minuten tot een dikke saus is ontstaan
  4. Maak de saus op smaak met wat zout en peper
  5. Schenk de helft van de saus in een beboterde ovenvaste schaal
  6. Leg de kabeljauwfilet in de schaal en schenk er de rest van de tomatensaus over
  7. Leg de plakjes ei in de schaal en daar bovenop de reepjes paprika
  8. Schenk de melk over het geheel en dek de schaal af met aluminiumfolie
  9. Bak het gerecht ± 30 minuten in een op 175°C voorverwarmde oven tot de vis gaar is
  10. Serveer de visschotel bestrooid met de fijngehakte peterselie

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha