Inktvis in rode wijn

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 55 minuten
  • Bekeken: 1222 x
  • Keuken: Griekenland
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. 01/02/2007 Met een scherp mes de kop van de inktvisse opensnijden en de darm verwijderen
  2. Met de wijsvinger het binnenste eruit duwen en weggooien
  3. De vis goed wassen en droogdeppen met keukenpapier
  4. Inktvis, olie en laurierbladeren in een pan onafgedekt 20 minuten koken tot al het vocht is verdampt: af en toe roeren
  5. De overige ingrediƫnten toevoegen, aan de kook brengen en op een laag pitje 15 min
  6. afgedekt laten sudderen tot de vissen zacht zijn
  7. Serveer warm of koud met Griekse salade
  8. Let op: voeg geen zout toe, want de inktvis is al vrij zout

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha