Jhinga ka pathia Garnalencurry met kokos

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 885 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Smelt de ghee in een grote pan met dikke bodem en fruit hierin de ui, knoflook en gember op een laag vuur in 4-5 minuten zacht
  2. Voeg kaneel en laurier toe, roerbak 1 minuut en voeg chilipoeder garam masala, fenegriek, zout en zwarte peper toe
  3. Roerbak nog 2 minuten
  4. Roer de yoghurt en tomatenpuree erdoor
  5. Draai het vuur hoger, voeg de garnalen en eventuele sappen toe en roer tot een tamelijk dikke saus
  6. (Voeg indien nodig wat water toe)
  7. Laat 2 minuten zachtjes koken en voeg dan de gedroogde kokos toe
  8. Laat nog 5 minuten pruttelen; roer af en toe voorzichtig, zodat de garnalen niet uiteen vallen
  9. Bestrooi naar wens met gehakte koriander

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha