Kabeljauw en garnalen in Mexicaanse saus

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1707 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel de ui en de teentjes knoflook
  2. Hak de ui, de knoflook en de pepers fijn
  3. Ontvel de tomaten, halveer ze, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees klein
  4. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui, de knoflook en de pepers even aan
  5. Voeg de tomaten, de Mexicaanse kruidenmix en de tijm toe en laat het geheel ± 6 minuten zachtjes sudderen
  6. Snijd de kabeljauw in stukken en schep die met de garnalen door de saus
  7. Laat de kabeljauw in ± 7 minuten in de saus gaar worden
  8. Lekker met witte & wilde rijst en gesmoorde maïs met ui

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha