Kabeljauw-ovenschotel

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1262 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Een makkelijke visschotel die u beslist moet proberen: verrassend lekker
  2. Verwarm de oven voor op 225 ºC
  3. Bestrooi de visfilets aan beide kanten met wat zout
  4. Besprenkel ze met wat citroensap en leg ze in een ingevette ovenschaal
  5. Bak de spekjes zachtjes uit, schep de prei- en paprikareepjes erbij en stoof ze ± 5 min
  6. Schep de helft van de peterselie erdoor en verdeel dit over de visfilets
  7. Roer de soep los met de room en lepel dit over de groenten
  8. Zet de schotel ± 20 min
  9. in het midden van de oven
  10. Strooi ten slotte de rest van de peterselie vlak voor het serveren over het gerecht

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha