Kerrie-kokosgarnalen met taugeh roergebakken

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 758 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snij de stoneleeks schuin in stukken van 4 cm
  2. Verwijder zaadjes van de peper en snij in de lengte de peper in smalle reepjes, halveer ze dan
  3. Breng 2 dl water aan de kook en roer van het vuur af de santen erdoor
  4. Verhit de olie in de wok
  5. Roerbak de peper en stoneleeks ½ minuut
  6. Voeg kerrie en djahé toe en roerbak ½ minuut mee
  7. Schep de garnalen erdoor en roerbak 1 minuut mee
  8. Doe het santenmengsel erbij en verwarm afgedekt zachtjes 5 minuten
  9. Schep de taugeh erdoor en warm 1 minuut mee
  10. Op smaak brengen met zout en kerrie
  11. Direct serveren

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha