Kung Po garnalen met cashewnoten

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 705 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de garnalen schoon, pel ze voorzichtig en verwijder de zwarte darmen
  2. Vermeng de knoflook, gember, maïzena, ve-tsin, zout peper en suiker in een kommetje en strooi het over de garnalen
  3. Schep om, dek af, zet het in de koelkast en laat minstens 20 minuten intrekken
  4. Vermeng in een klein schaaltje alle ingrediënten voor de saus en zorg ervoor dat er geen klontjes achterblijven
  5. Verhit de olie in de wok, doe er de garnalen in en bak ze al omscheppend tot ze stevig en roze zijn
  6. Bak ze niet te lang, dan worden ze taai
  7. Neem ze uit de pan en schep ze op een verwarmde schaal
  8. Bak in de achtergebleven olie de stukjes ui glazig, voeg de paprika en de courgette toe en bak alles 1 minuut
  9. Schenk nu de saus over de groenten, roer even tot het gebonden is en laat het een 1/2 minuut pruttelen
  10. Schep de saus met de groenten over de garnalen scheppen, strooi de noten erover en dien het gerecht direct op

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha