Loup au beurre de Montpellier zeewolf

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2050 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Blancheer 90 g waterkers, 90 g spinazie, 60 g peterselie, 60 g kervel en dragonblad 1-2 minuten, knijp ze droog
  2. Pureer 6 ansjovisjes, 2 augurkjes, 15 kappertjes en knoflook
  3. Meng 500 g boter met de kruiden, de pasta, wat citroensap, Dijonmosterd, zout en peper
  4. Maak een bouillon van 1 ui & kruidnagel, wortel, bouquet garni, 2 ½ dl witte wijn, 3 l water, zout en peper
  5. Kook een zeewolf (heel of in moten)in de bouillon
  6. Serveer de vis op peterselie, met de boter

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha