Mihoenschotel met vis en garnalen

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 910 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bereid de mihoen volgens gebruiksaanwijzing en ontdooi de vis iets in 15 minuten
  2. Spoel de garnalen af in een zeef en laat goed uitlekken
  3. Snij de preien in flinterdunne ringetjes
  4. Snij de peper in flinterdunne reepjes
  5. Verhit olie in de wok
  6. Pers de knoflook erboven uit
  7. Bak prei, peper en gember 2 minuten al omscheppend
  8. Snij de vis in blokjes en roerbak 3 minuten mee
  9. Achtereenvolgens garnalen, sojasaus, sherry en mihoen erdoor
  10. In 5 minuten al doorscheppend door en door heet laten worden
  11. Op smaak brengen met sojasaus

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha