Mosselen in oestersaus

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1034 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Was de mosselen tweemaal
  2. Verwijder de mosselen die open zijn
  3. Hak de knoflook en gember fijn
  4. Snijd de lente-ui in stukjes
  5. Vermeng de ingrediënten van de smaakgevers
  6. Verwijder de zaadjes uit de Spaanse peper en snijd de peper in stukjes
  7. verhit 2 eetlepels olie in een wok, voeg de knoflook, Spaanse peper, gember en lente-ui toe en roerbak enkele seconden
  8. Voeg de mosselen en smaakgevers toe
  9. Doe de deksel op de wok en kook de mosselen tot ze open zijn (± 5 minuten)
  10. Schud de wok af en toe
  11. Verwijder de mosselen die niet open zijn gegaan

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha