Nijlbaarsschotel met Italiaanse groenten

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 40 minuten
  • Bekeken: 2124 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220 C
  2. Snijd de courgette in de lengte in vieren en vervolgens in stukjes van 1 cm dikte
  3. Verdeel de broccoli in roosjes en snijd de steel in plakjes
  4. Kook de broccoli 3 minuten in kokend water
  5. Afgieten
  6. Pel de uitjes en snijd ze in partjes
  7. Snijd de paprika in reepjes
  8. Snipper de knoflook
  9. Snijd de nijlbaars in stukjes van 3 cm
  10. Meng de groenten in een ruime ovenvaste schaal met de knoflook, de olijfolie, de kruiden, een snufje zout, een snufje peper en een snufje cayennepeper
  11. Rooster de groenten in de hete oven in ca
  12. 25 minuten bijna gaar
  13. Roer de tomatensaus en de witte wijn door de groenten
  14. Schep de stukjes vis erdoor en laat de vis in ca
  15. 8-10 minuten gaar worden
  16. Roer eventueel een paar lepels crème fraîche door het gerecht en serveer er tagliatelle

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha