Oedang manis asin zoet zuur van steur garnalen

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 712 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Spoel de garnalen af, pel ze (laat het staartstukje zitten) en kerf de rug iets in
  2. Strooi de garnalen in met zout, peper, nootmuskaat en wat maïzena
  3. Vermeng de knoflook, ui, ketjap, azijn, laos, basterdsuiker, zout naar smaak, 3 tl maïzena en 1/2 tl ve-tsin
  4. Bak de garnalen in wat slaolie ongeveer 2 minuten bruin en laat ze uitlekken
  5. Fruit het mengsel in de overgebleven olie en voeg dan de garnalen toe
  6. Roer het geheel goed om tot alles goed warm is en serveer het dan op een platte schaal
  7. Garneer met schijfjes komkommer, schijfjes tomaat en schijfjes hardgekookt ei

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha