Specials
Hamburger recepten
Barbecue recepten
Kerst recepten
Halloween recepten
Thanksgiving recepten
» Alle specials
Recepten
Nieuwste recepten
Hoogst gewaardeerde
Meest bekeken
Pepesan van vis gekruide vis in aluminiumfolie
vis
Portie:
4 personen
Kooktijd:
20 minuten
Bekeken:
2087 x
Print
Ingrediënten
500 gr schelvis-, kabeljauw- of makreelfilet
1 sjalot
3-4 teentjes knoflook
3 el sambal oelek
1 1/2 tl trassie
4 gebrande kemiries
2 tl zout
1 tl suiker
2 djeruk purutblaadjes
1/2 dl dikke santen
2 el olie
aluminiumfolie
Bereiding
Pel de sjalotten en de knoflook, snijd ze tin en kneus ze met sambal, trassie en kemiries heel fijn
Voeg zout en suiker toe en fruit alles in de olie
Schep daarna de djeruk purutblaadjes en de santen erdoor
Schep de visfilet voorzichtig door het mengsel (op een niet te hoge warmtebron) om en om tot de olie komt bovendrijven
Leg telkens stukjes visfilet met flink wat van het mengsel op aluminiumfolie
Maak er rechthoekige pakjes van
Verwarm de oven voor op ca 175 'C
Rooster de pakjes onder de grill of in de oven gaar
Keer ze nu en dan
Soortgelijke recepten
Poke gekruide visblokjes
20 min
Ngob Pla Haw gebarbecue-de gekruide visfilet
20 min
Pepesan riport visgerecht van verse makreel
20 min
Reageer zelf op dit recept
Naam:
*
Vul het nummer in:
*
Reactie:
*
Populair
Bekeken
De populairste recepten:
Aardbeienflip
Champignonsoep met kruidenkaas
Valentijns koekjes
De meest bekeken recepten:
Jamie Olivers Tomaten- en paprikasoep met basilicu...
679296x
Biefstuk met cognacsaus heerlijk voor de kerstdage
542478x
Jamie oliver aardappel partjes uit de oven
423077x
Categorieën
bbq
bijgerechten
borrelhapjes
brood
desserts
dranken
feestdagen
hoofdgerechten
ijs
magnetron
ovenschotels
pannenkoeken
pasta
risotto
salades
sauzen
soep
tapas
vegetarisch
vis
vlees
voorgerechten
wok