Pescado al forno Gebakken visfilets uit Bolivia

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1682 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit 4 eetlepels boter in een braadpan en bak de uien daarin in 10 minuten zacht en goudbruin
  2. Voeg het broodkruim, de eidooiers, de room, de helft van sherry, 1 theelepel zout en naar smaak peper en nootmuskaat toe en roer tot alles goed is gemengd
  3. Verdeel het mengsel gelijkelijk over de 6 filets, rol elke filet op en steek de rollen met een prikker vast
  4. Smelt de rest van de boter in een vuurvaste schotel en leg de vis op de bodem
  5. Doe er de rest van het zout, wat peper en de rest van de sherry over en bak ze 25 minuten in de oven op 200°C
  6. Bedruip ze regelmatig met de saus
  7. Serveer de vis met gekookte aardappelen en een frisse salade

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha