Phoenixstaart-garnalen

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 671 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de erwten 3 minuten voor, laat uitlekken en spoel af met koud water
  2. Hak het sjalottewit klein
  3. Verwijder de koppen van de garnalen, pel ze, maar laat de staarten zitten
  4. Marineer ze in 0
  5. 5 lepel/5 ml zout, eiwit en 0
  6. 5 lepel/10 ml maizena
  7. Verwarm het vet of de olie en frituur de garnalen 1 minuut, roer om ze van elkaar te scheiden
  8. Laat uitlekken
  9. Giet het overtollige vet af
  10. Voeg bouillon, zout, rijstwijn, maïzena, ve-tsin en sjalot toe
  11. Breng aan de kook en roer tot een dikke saus
  12. Meng erwten en garnalen erdoor

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha