Potted Shrimps

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 730 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Oven voorverwarmen op180 C)
  2. > Put the shrimps into boiling water for a couple of minutes
  3. Let them cool off and remove the shells
  4. (hoeft niet als je gepelde garnalen koopt)
  5. > Smelt 85 gr geklaarde boter of ghee (te koop bij toko of surinaamse winkel) met de ansjovispasta, foelie, cayenne peper en zoet
  6. > Doe de garnalen in een ovenvaste schaal en bedek met ghee-mengsel 30 minuten in de voorverwarmde oven
  7. > Haal uit de oven en giet af door een zeef (ghee-mensel heb je later nog nodig, dus niet weggooien)
  8. Laat de garnalen afkoelen en verdeel de garnalen over 6-8 glazen schaaltjes of potjes
  9. giet het ghee-mengsel erover en laat stollen
  10. > Smelt de rest van de ghee en giet over de garnalen tot deze ongeveer een halve cm
  11. onderstaan

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha