Raie au fromage rog met kaas

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 805 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Oven voor verwarmen op zo'n 230 graden C
  2. 3 sjalotjes fijnsnipperen, vermengen met 2 el
  3. fijngehakte peterselie en 150g
  4. gesneden (grot of-kastanje) champignons
  5. Dit mengsel uitspreiden op de bodem van een ingevette ovenschaal
  6. Leg hier de (met zout en peper bestrooide) rogvleugels op
  7. Overgiet het geheel met 1 dl
  8. witte wijn en leg er 25g
  9. boter (in kleine stukjes) op
  10. Schuif de schaal in de hete oven (plm
  11. 10 min
  12. ) Haal nu de rogvleugels eruit en vermeng de sjalotjes etc
  13. met 3 el
  14. crème fraiche
  15. Goed doorroeren
  16. Nu de rogvleugels weer in de schaal terugdoen, bestrooien met 50
  17. g
  18. geraspte Gruyère en hier en daar stukjes boter (zo'n 25 g
  19. ) Laat het geheel nog 5 minuutjes gratineren
  20. Ik heb het zelf nog niet gemaakt, maar het lijkt me ook erg lekker!

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha