Saffraan-mosselen la Gemmel

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 710 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng de saffraandraden met 8 tot 10 eetlepels water aan de kook en laat ze 5 minuten koken
  2. Giet de wijn en de bouillon in een pan en voeg de in schijfjes gesneden wortelen, uieringen, wat zout en peper toe
  3. Voeg de mosselen toe, leg het deksel op de pan en kook het geheel in 10 tot 15 minuten klaar
  4. Neem de mosselen met een schuimspaan uit de pan en zet ze apart
  5. Breng het kooknat van de mosselen, de room, het gezeefde nat van de saffraandraden en de boter aan de kook
  6. Warm de mosselen in het nat goed door en garneer ze met peterselie

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha