Sashimi rauwe vis

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1312 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de rauwe tongfilets met een zeer scherp mes in uiterst dunne schijfjes en snijd lichtgroene slablaadjes in stukken, die ongeveer 2 maal zo groot zijn als de schijfjes vis
  2. Vouw om elk schijfje vis een blaadje sla en prik dit met een cocktailprikker vast
  3. Leg alle aldus in sla gewikkelde schijfjes vis op een schaal
  4. Doop de schijfjes in een van de volgende drie sausjes: 1
  5. losgeklopt ei met sojasaus (niet ketjap!!) en geraspte radijs
  6. 2
  7. (koude) magere bouillon met sojasaus en sherry
  8. 3
  9. sojasaus met azijn, suiker, knoflooksap, ve-tsin en de even in een droge koekenpan geroosterde sesamzaadjes

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha