Schelvis met kaassaus

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 803 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de worteltjes schoon en snijdt ze in plakjes
  2. Maak de prei schoon en snijdt ze in ringen
  3. Was de vis, druppel er citroensap over en bestrooi de vis met peper en zout
  4. Leg 50 gram boter in een ovenschaal en leg de vis erbovenop
  5. Leg aan de kanten de plakjes wortel en de ringen prei
  6. Zet de schaal 30 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden
  7. Verhit de boter in een pan en roer hier de bloem door
  8. Giet beetje bij beetje de melk erbij en blijf roeren tot er een gebonden saus ontstaat
  9. Roer de kaas, zout en peper erdoor en blijf roeren tot de kaas gesmolten is
  10. Giet de saus vlak voor het serveren over de schelvis

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha