Schelvis met lente-uitjes en moster-roomsaus

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2236 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius
  2. Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in ringen
  3. De vis onder de koude kraan zorgvuldig wassen en droogdeppen met keukenpapier
  4. De vis binnen en buiten bestrooien met zout en peper en besprenkelen met citroensap
  5. Breng de creme fraiche met de wijn en slagroom aan de kook
  6. Roer de mosterd erdoor
  7. De saus op laag vuur circa 5 minuten zachtjes laten koken
  8. Op smaak brengen met peper en de suiker
  9. Voeg de lente-uitjes toe aan de saus en breng het geheel aan de kook
  10. Leg de schelvis in een ingevette ovenschaal
  11. Schenk vervolgens de saus erover
  12. zet de schaal met vis in de oven en laat de schelvis in circa 25 minuten gaar worden
  13. Lekker met gekookte aardappelen en kropsla
  14. Bereidingstijd ongeveer 35 minuten
  15.      

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • Pino09 sep 2017 om 12:55 Reageer

    1/8 DL? Dat is net iets meer dan 1 CL. Dat lijkt me wat weinig.


Reageer zelf op dit recept

kaptcha