Schol-garnalenschotel

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1244 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 C
  2. Bestrooi de scholfilets met peper en zout en leg ze in een ingevette vuurvaste schaal
  3. Snijd de schoongemaakte champignons in plakjes, bak die in de boter lichtbruin en bestrooi ze met een beetje zout
  4. Maak de saus volgens de gebruiksaanwijzing met de melk en roer er de doperwten, de champignons en de garnalen door
  5. Laat de saus een beetje afkoelen en roer er dan de room door
  6. Giet de saus over de scholfiliets
  7. Dek de schaal met een deksel af en zet hem 10 minuten in het midden van de oven
  8. Roer de geraspte kaas en het paneermeel door elkaar en bestrooi hier het gerecht mee
  9. Zet de schaal nog 10 minuten in de oven (zonder deksel) tot de bovenkant goudbruin is (zet hiervoor de schaal een richel boven het midden van de oven)

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha