Shangyi scampi s

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 727 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de scampi's tot bij de staart in en pers er zoveel mogelijk vocht uit in de palm van uw handen
  2. Doe ze in een kom
  3. Meng de wijn met het eiwit en voeg dit bij scampi's
  4. Meng
  5. Besprenkel met 1 1/2 theelepel maïzena en schud alles door elkaar
  6. Verhit de olie in een wok en roerbak de scampi's tot ze roze zijn
  7. Haal ze uit de pan en laat ze uitlekken op keukenpapier
  8. Haal al het vet uit de pan op 1 theelepel na
  9. Voeg de chili toe en roerbak tot de chili donker, maar niet verkoold is
  10. Voeg de selderij en paddestoelen toe en roerbak tot ze goed gemengd zijn
  11. Meng de sojasaus, suiker, koriander en kippenbouillon en giet dit in de wok
  12. Verhit tot het sudderpunt
  13. Meng de overgebleven theelepel maïzena met wat water en roer dit in de pan
  14. Voeg de scampi's en de sinaasappelschilletjes toe en roer tot alles warm is en goed bedekt met saus

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha