Shrimp Purloo

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 595 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bak de bacon in een braadslee knapperig
  2. Neem uit het vet met een schuimspaan
  3. Bewaar 2 lepels vet
  4. Bak in de 2 lepels vet de ui en knoflook glazig en zacht
  5. Strooi de rijst erover en bak al roerend tot het glazig is
  6. Bouillon, worcestersaus, peper, zout en tomaten toevoegen en aan de kook brengen
  7. Verwarm de oven voor op 175 graden
  8. Zet de braadslee afgedekt in de oven en stoof 30 minuten
  9. haal dan de pan uit de oven
  10. Doe garnalen en bacon erdoor en zet nog 10 minuten afgedekt in de oven
  11. Vlak voor opdienen de rijst even losmaken met een vork en de peterselie erdoor scheppen

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha