Shung shu yu Chinese vis

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1234 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snij 1 kg zeebaars, snoek of karper doormidden, haal de hoofdgraat eruit en snij ondiepe kruisjes aan de kant van het vlees
  2. Bestuif met bloem
  3. Frituur 5 minuten
  4. Los 1 lepel maïzena op in 2 lepels water en meng met 3 lepels wijnazijn, 3 lepels kipbouillon, 2 lepels suiker, 1 lepel tomatenpuree en 1 lepel ketjap
  5. Fruit 1 ui, 4 chinese paddestoelen, 2 tomaten en 50 g bamboespruiten, doe het maïzenamengsel erbij en laat binden
  6. Frituur de vis nu 2 minuten zodat hij krult en serveer met de saus

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha